Krapinske Toplice

U zelenoj dolini na četiri izvora ljekovite termalne vode smjestilo se mjesto zdravlja i odmora – Krapinske Toplice. Osjetite snagu termalne vode, prepustite se wellness i spa užicima, uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi i otkrijte sve ljepote ove zelene oaze. Krapinske Toplice Vas očekuju!

Saznaj više

Tuheljske Toplice

Podno Cesargradske gore, 40 km od Zagreba, smjestio se centar odmora, zabave i rekreacije okružen zelenilom – Tuheljske Toplice. Doživite kombinaciju ljekovite termalne vode, vrhunske wellness usluge i raznih sportskih aktivnosti – Tuheljske Toplice pružit će Vam odmor za pamćenje!

Saznaj više

Terme Jezerčica (Donja Stubica)

Hotel Terme Jezerčica 3* u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode. Udaljenost od centra Zagreba oko 40 km. Kliknite ovdje za web stranice posjećene Termama Jezerčica.

Saznaj više

Stubičke Toplice

Stubičke Toplice, naselje i lječilište podno sjeverne padine Medvednice u Hrvatskom Zagorju. Stubičke Toplice se nalaze 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice. Mjesto je poznato po zdravstvenoj ustanovi – specijalnoj bolnici za rehabilitaciju. Vanjski bazeni su zatvoreni do daljnjega radi renoviranja. U pripremi je novi projekt Stubaki koji će Stubičkim …

Saznaj više

Aktualno vrijeme

Krapinske Toplice
11°
Fair

© Copyright 2007-2019 iVIZIJA d.o.o., Krapinske Toplice